• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Crochic & cute knits

Crochet, c'est chic! Netjes geknit is de fashion message deze lente en zomer dus bring on die seventies vibes en draag alles gehaakt of gebreid. Too granny to be cute? Helemaal niet! We zijn helemaal hooked aan deze trend en tonen je graag how to style deze must-wear.

Knit en nail it

Comfy én chic? Bring it on met de gebreide en gehaakte musthaves die wij in store hebben voor jou! Niets zo zalig om te dragen dan een zacht en licht crochet of knit item. En we zien zowat alles in crochet of knits de fashion revue passeren. Denk gebreide of gehaakte tops, shirts, truien, vesten tot zelfs jurken en kimono's. Ready to knit en nail it? 

Granny chic

Believe us, er is helemaal niets granny achtig aan hot crochet en knitwear, integendeel, je creëert een instant boho chic of urban cool vibe met de cute crochet en knit items. Dus let us entertain you met de hot shots waar jij deze lente en zomer volop mee kunt shinen!

Prachtige pulls

De knit pulls zijn een vaste waarde in ons assortiment en voor de lente en zomer gaan we voor de lovely light versies van onze warme wintertoppers. Denk licht gebreide of gehaakte truitjes in een leuke knalkleuren mix, pretty pastel of neutrale allrounders die je overal bij aan kunt trekken.

De prachtige pulls draag je op zowat alles uit je kleerkast: cool op denim of een cargo pants, iets meer dressed up over een (slip)dress of een chique wide leg broek, als cover-up op een short of rokje op een frisse zomeravond, ... style it your way!

Chic shirts

Een crochet of knit shirt is is al iets minder mainstream dan de pulls en geeft je een effortless boho chic look, of je het nu combineert op je comfy jeans of short of op een meer dressed up pants of rokje.

De shirts vormen je go-to lente catch. Toch nog warm genoeg voor de soms frisse temperaturen en ideaal te combineren onder bijvoorbeeld een jeans of faux-leren jacket. Kies en knal met kleur of blijf in de classy vibe met nude tinten.

Hot tops

De gebreide en gehaakte tops zijn helemaal hot en een niet te missen musthave voor je summer wardrobe! Lekker licht, luchtig en vooral za-lig om te dragen.

Bovendien ben je meteen iets meer classy dressed met een knit top. Rock ze op een jeans, flowy pants, short of rokje en spice up your life met kleur of nice nudes.

Cute kimono's

De kimono's zijn too cute to be true! Deze licht gehaakte of gebreide vesten zijn je stylish summer cover-up voor een bold bohemian vibe.

Flaneer over het strand met een coole kimono over je badpak of draag ze in combinatie met een leuke top en jeans of, al dan niet denim, short. Add een paar lovely slippers en off you go girlss. Ook leuk zijn de gehaakte en gebreide co-ords met matching tops en kimono's. Wishlist-alert!

Dazzling dresses

Helemaal that 70's show wordt het met de knit en crochet jurken. Dress to impress met een slipdress in cute crochet, die je eventueel zelfs combineert met matching gehaakte shirt. Of ga voor hippie chic met een multe-colored mini jurk.

Feel it, flaunt it!


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK