• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

De blazer is back

Guess who’s back? De blazer! Dit powerful piece is nooit echt helemaal weggeweest, maar eist nu opnieuw een prominente plaats op in onze wardrobe en dat is volledig terecht! Upgrade elke look, of je nu voor de full suit look gaat of kiest voor casual chique in combinatie met je favo jeans: de blazer tilt elke look een fashion level hoger. 

Dress-up met de blazer

Niets zo multi-inzetbaar als de blazer en daarom meteen ook een key item in je kleerkast. Bovendien spotten we heel wat modellen en kleuren op het mode menu, met als echte trendsetters van het moment oversized blazers in zowel knal- als pastelkleuren: durf jij het aan? Natuurlijk wel! Want je bent instant fashion forward, terwijl je geniet van een zalige fab fit én je beslist helemaal zelf waarop je dit wanted piece combineert. Casual chique op jeans, all the way glammed up op je mini party dress of boss lady like op een bijpassende pants of wijde broek. Kiezen is verliezen, dus kies jouw perfecte blazer catch en match met zowat alles uit je garderobe.

Amazing blazer looks

Welk model vormt jouw dream catch? Een blazer met een dubbele of een enkele rij knopen? Of liever helemaal geen? Een oversized model of liever lekker kort en gecentreerd? En durf je mee te gaan met de candy crush kleuren en pasteltrend of houd je het liever neutraal? Het mag allemaal, maar de iets langere en meer oversized modellen in een leuke kleur staan vooral hoog op onze wanted lijst. Wij geven je alvast enkele amazing blazer looks mee:

Blazer-jeans match

Naast de blazer, vormt ook de jeans een key item in je kleerkast, dus waarom zou je deze twee niet matchen? Vooral de combi van de oversized blazer op een mom, straight of zelfs wide leg jeans is momenteel helemaal hot. Combineer met een cropped shirt of fancy blouse en geniet van de comfy feel van je favorite jeans terwijl je toch de nodige fashion uitstraalt. Voeg nog een paar sneakers, pumps of loafers toe en je cool chique look is klaar.

Blazer-jurk match

Laat je knusse cardi even links liggen en kies ook bij een jurk voor de blazer-match. Door een oversized blazer te combineren op je mini dress, krijg je een instant glam look. Of release je innerlijke trendsetter en durf voor lang op lang te gaan met een oversized blazer op een nauw aansluitende of juist lange romantische jurk. Zo creëer je verrassende looks waarmee je sowieso fashion punten scoort! 

Blazer-short match

Zomer, zon en shorts: een voor de hand liggende combi. Door daar een blazer en loafers aan toe te voegen, upgrade je jouw hot shorts look. Maak je on trend outfit af met een shirt met puff sleeves, leuke body of romantisch topje met kanten touch. 

Blazer-rok match

Rock de blazer-rok match! Of je nu kiest voor een mini, midi of maxi rok, de blazer vormt, again, je go-to combinatie partner in crime. Je mag zelfs lang op lang combineren en ook bij een midi of maxi rok kiezen voor een oversized blazer. Of ga voor een kort en gecentreerd model en toon je taille. 

Blazer-fancy pants match

Heb je een fancy pants in je kast hangen in de vorm van een wide leg broek, chino of een los model met flower power print? Ga lekker all the way fancy met een blazer en stylish blouse en straal pure boss lady like vibes uit. Of houd het simpel en chique met gewoon een simpel wit T-shirt. Een oversized blazer op een brede broek? Jawel! 

De full suit look

Nog een trend van het moment waar ook de blazer een grote rol speelt: het kostuum. Suit up en kies voor een blazer met bijpassende broek in ietwat oversized fit en knalkleur in combinatie met een simpel T-shirt en sneakers en shine in je lovely ladies suit.

Ready to rock de blazer? Kies je must-have model, stel je persoonlijke mode cocktail samen met de rest van je garderobe en show je stijl!



 


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK