• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Glitter all the way

Ow yes, time to get your glitz on girls! Bij Queens is het opnieuw shiny season met lovely leveringen covered in glitter en we like. Met de feestdagen in aantocht, hullen we ons massaal in pailletten. Nu meer dan ooit voelen we de drang om te knallen én te shinen, dus glitter all the way ladies!

Get glammed bij Queens

A touch of glitter a day, keeps the doctor away! Daar gaan we helemaal mee akkoord bij Queens. Of je nu voor full-on glitter mode gaat of kiest voor één hot sparkle piece dat je matched met een basic voor je daily wear: door de juiste shot glitter toe te voegen aan je outfit, wordt je look én je dag alleen maar leuker!

Ben je al in volle voorbereiding voor je full festive outfit? Of maakt je fashion hart een sprongetje bij het zien van all that glitter en wil je ook graag dagelijks shinen? Dat kan perfect met de vele bling opties in store. Van de meest sparkly dresses, tot statement glitter pants en een jolly jumpsuit, it’s time to get glammed-up! 

Sparkle en shine

Begin alvast te shinen, want we hebben heel wat lovely glitter items in store. How to style? Kijk, crush hard op alle glitter pieces en strutt it.

Skirt-alert

Een glitterrokje vormt een echte eyecatcher in in je kleerkast. Kies voor gouden glitters of multi-color power pailletten en schitteren maar! 

De shiny skirt kun je perfect full glam dragen in combinatie met een glitter shirt of top en paar fancy heels. Of switch it up met een cozy knit een een paar boots of sneakers en glitter all day everyday.

Pretty pants

Wil je echt een power piece waarmee je een instant stijl statement maakt? Kies dan voor de glitter pants en strike a sparkly pose! 

Tijdloos zwart, zilver glitter of pretty petrol? You choose! Met een satijnen topje of blouse met pofmouwen en blazer ga je voor full glam mode. Of mix je broek met, again, een lovely knit of sweater en sneakers en shine lekker verder na de feestdagen.

Jolly jumpsuit

Een jumpsuit en glitter: door deze twee fashion ingredients te mixen krijg je een top party look waar je verder niet over moet nadenken. Need we say more? Voeg nog een paar pumps toe en je bent ready to rock het party seizoen!

Wil je nog meer plezier halen uit je glitter jumpsuit? Zie ginds komt alweer een zalig zachte gebreide trui of cardigen die je over je jolly jumpsuit gooit, terwijl je de pumps wisselt voor een paar comfy sneaks en je everyday look is een feit.

Dazzling dress

Dress letterlijk to impress met een glitterjurk. Kies je voor een golden glow of knal je met groene glitters? Eén ding is zeker, je maakt sowieso een entrance op het kerstfeest!

Een glitterjurk dagelijks dragen? Off course! Draag er bijvoorbeeld een coltruitje onder en match eventueel met een leren legging en een paar coole sneakers of stoere boots en you’re good to go.

Shiny shirt

Een shiny shirt? Yes please! Ideaal om in no time een party proof look samen te stellen en makkelijk te combineren met verschillende opties uit je kleerkast. 

Ga voor de full-un sparkle stijl door je shiny shirt te matchen met een glitter rok of broek. Of kies voor de combinatie met een faux-leren of wide leg broek. Een glitter shirt afdragen doe je heel simpel op een jeans en met een blazer of cosy cardigan.

Co-ord chiqueness

Glitter all the way met een co-ord covered in glitters! Grijp back to black met een wide leg broek en matching crop top of ga voor een shot of glitter in kleur met een shiny set bestaande uit een rokje en shirt. Waar is dat feestje?

Je co-ord kun je ook perfect dagelijks dragen door twee stuks apart te dragen en anders te combineren. Draag de crop top of shiny shirt op een jeans en match je glitterbroek -of rok met een leuk shirt en oversized blazer.

Ready, set en sparkle!


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK