• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Hippie? C'est chique!

Samen met de zomer, komt de hippie chique stijl in full force weer aanzetten en we like! Hello flowy, bohemian style maxi dresses, knappe kimono's en voor de zomer 2022 ook heel wat psychedelische pretty prints. Stroll in stijl met de boho-inspired looks en waan je non-stop in een holiday mood.

Boho is back

Release je innerlijk hippie, maar keep it chicue! Dat is de boodschap deze zomer. Denk de seventies in de mix met boho chique items en geniet van een laid back look mét fashion allures. De hippie chique look gaat hand in hand met festival fever, maar de stijl beperkt zich deze zomer niet enkel tot de festival weide... 

Boho is calling dus keep je cool met een prachtige kimono, die je letterlijk ov-er-al kan over zwieren om elke outfit een instant style upgrade te geven. Daarnaast kun je kiezen voor de flowy hippie styled maxi dresses met een ultra comfy feel en draag de zomer rond je lijf. Of ga all the way seventies met de leuke, ietwat psychedelische prints, die het fashion landschap naast de standaard bloemenprints domineren deze zomer. 

How to wear deze hippie chique must-haves? Maak je klaar voor een snelle fashion fix!

Dé hippie chique must-haves

1. Kimono love

Als er één go-to item is dat je deze zomer absoluut in huis moet halen, is het wel de kimono. Deze hippie chique must-have vervangt je vest of cardigan én bezorgt je een instant fashion upgrade, of je nu voor een laid back casual look kiest of all the way glammed-up gaat. Match bijvoorbeeld met een, al dan niet denim, short en topje of jeans en T-shirt of dress up met een stylish wide-leg broek of fancy jurkje met daarover een lovely kimono. 

Met hun dunne, luchtige stof zorgen ze voor een zalige feel en vormen ze de perfecte cover-up tijdens zowel de warmere als de frissere dagen. We spotten lange en korte kimono's, die je opgeknoopt op bijvoorbeeld een maxi dress kunt combineren, in verschillende kleuren en prints. Dus kies je perfecte kimono catch en keep je cool!

2. Boho inspired dresses

Festival fever to the max met de bohemian inspired maxi dresses! Geniet van een zalige flowy fit en een prachtige mix van kleuren en prints. Just add een XL zonnebril en een paar lovely loafers, slippers of fancy sandalen met een blokhak en strutt it up! Match met een jeansjasje of korte knit voor de frissere dagen en avonden.

We spotten hippie chique maxi jurken met spaghettibandjes, met een kraagje en korte mouwen of om te knopen in de taille. Daarnaast hebben we ook de kortere boho jurken in store als de perfecte cover-up om over je bikini of badpak te dragen voor een stylish stroll op het strand.

3. Psychedelische pretty prints

Seventies vibes en allesbehalve een 'bad trip' met de prachtige psychedelische prints! Denk geometrische patronen, golfjes, abstracte vlekken en lijnen en een overload aan kleur. We zien heel wat verschillende vormen in de prints met voor ieder wat wils. Knal met kleur en color blocking mixen of houd het subtiel met zachte pasteltinten. 

Ga lekker all out met een wide leg of flared broek in psyche print mét matching top of kies voor een slip-, maxi- of mini dress. Daarnaast zien we ook topjes en shorts in de lichtjes hypnotiserende prints, die je opnieuw zowel samen als co-ord of apart kunt combineren. Durf jij het aan? 


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK