• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Queens fashion favorites: Tess’ picks

New season betekent full on delivery mode voor onze Queens ladies die met veel goesting en fashion honger voor jullie aan de slag gaan en tegelijkertijd ook hun eigen closet vullen. In team Leuven staat Tess part-time @ your service met haar comfy casual meets classy stijl en overload aan enthousiasme. Benieuwd naar haar fashion favorites? Here they come!

Tess’ style file

Tess keeps her cool in comfy maar classy basics zodat ze zich dagelijks volop kan smijten in de winkel én in haar zelfstandig bijberoep als psychologe. yes, je hoort het, deze boss lady is van vele markten thuis en dat zien we ook terug in haar style file. Basic by day, maar als ze van werk naar party mode switched, mag het fashionwise ook een level-up.

Ready, set, go! Tess is graag stylish, maar liefst zonder al teveel gedoe, zodat ze er meteen kan invliegen. Dus geef haar maar een heerlijke comfy knitt dress waarmee je instant gekleed bent of een zalig zachte ribfluwelen broek met comfy feel. En mét brede pijpen please, want dat is haar go-to fit. Voor een avondje stappen, mag het net iets meer zijn met onder andere een classy waistcoat blazer. Dat en nog meer fashion moois spotten we in haar Queens closet, dus enjoy haar fashion picks!

Tess’ top vijf fashion favorites

1. VMGLORY LS RN BLOUSE - Sodalite Blue (€24,99)

De rolkraagskes are back! En die trend omarmt Tess maar al te graag met deze leuke rolkraagtrui in knallende royal blue kleur van Vero Moda. “I love een goeie basic, dus dit is echt een topper! Ik combineer deze graag met een brede broek. Dé ideale outfit om te werken.” We couldn’t agree more!

Een rolkraagtrui kun je naar hartelust combineren. Doe zoals Tess en match het op een wide leg pants of draag je lichte zomerjurk nog even door, door er een rolkraagtrui onder te combineren. Begin je al te bibberen bij de gedachte aan je satijnen blouse? Match deze met een zalig zachte rolkraag pull en geniet van je comfy fabulous look!

2. BYDANNA PANTS - (€69,95)

Sorry skinnylovers, de wide leg pants have completely taken over modeland. Het zat er al even aan te komen en nu zijn ze helemaal here to stay! Tess is alvast fan vanaf het eerste fashion uur: “Broeken met brede pijpen zijn altijd mijn go-to keuze geweest. Ik draag niets anders meer. Zeker deze met het zalig zachte fluwelen stofke. Het is zowel comfy als mooi.” Need we say more?

Geef je over aan de brede pijpen trend en met deze ribfluwelen broek van Byoung ben je helemaal in style! Kies voor veilig zwart zoals Tess of ga voor lekker bold en blue: it’s up to you!

3. Pippa Dress - Grass Green (€69,95)

Comfy casual maar all the way stylish? Check met deze lovely knitt dress in knalgroene kleur. Warm en absolutely fabulous, just the way we like it en Tess ook! “Ofwel draag ik broeken, ofwel losse en comfy kleedjes zoals deze. Je bent ook meteen af. Gewoon aandoen, botje eronder en klaar! Ik ben graag mooi gekleed maar het moet wel snel gaan, zonder dat ik er teveel over moet nadenken.” True that!

Met een lange gebreide jurk heb je slechts 1 stuk nodig om te shinen. Match het zoals Tess met een een leuke laars of draag er een comfy sneaker onder, add een toffe sjaal en je bent good to go!

4. ONLJODI-ASTRID S/L VEST - Black (€44,99)

Trend-alert! Het power piece dat dit seizoen niet mag ontbreken in je kleerkast is toch wel de waistcoat of de mouwloze blazer zoals dit zwart prachtexemplaar van Only. Voor Tess was het ook love at first sight: “Dit is echt een leuke om te combineren op zowel een broek of een kleedje. Ideaal om een basic outfit wat meer op te kleden voor als ik een avondje ga stappen bijvoorbeeld.”

Inderdaad, met dit must-have piece geef je elke look een classy touch. Dus ga lekker los met ondere andere een rolkraagtrui, blouse of jurk eronder en flaunt je fab look!

5. ONLNAOMI CHECK COAT - Black (€89,99)

Tess koestert een verborgen love voor lange geklede jassen zoals deze mooie mantel van Only in ruitjesmotief en we can’t blame her! “Ik heb een kleine crush op lange mantels zoals deze. Ik draag ze liefst elke dag, dus ik heb er graag veel zodat ik bij elke outfit de perfecte jas kan dragen!”

You can’t go wrong met een mooie mantel, dus doe zoals Tess en ga lekker los met je mantel love. Draag ze casual op je meest comfy outfit. Ja hoor, zelfs je jogging krijgt fancy vibes met een lange geklede jas. Of ga voor all the way dressed-up door je mantel te combineren op een jurk of een sexy suit. 

Inspired much? Check snel onze webshop voor al het moois dat onze winkels in full fashion force binnenstroomt. On to the next Queens fashion favorites, stay tuned!









 


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK