• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Slip on je slip dress!

Met een slip dress maak je allesbehalve een fashion slippertje, maar ben je juist helemaal on-trend deze zomer! Deze soepelvallende jurk met spaghettibandjes is een must in je lente- en zomergarderobe en kun je op verschillende manieren dragen. How to style je slip dress? We've got you covered!

De slip dress in de spotlights

De slip dress doet denken aan een lingerie- of onderjurk, maar deze zomer owned deze fab jurk de spotlights in fashionland en mag je er volop mee shinen buiten de grenzen van je slaapkamer. De vaak satijnen, soepele stofjes zorgen voor een zalige flowy feel en een instant sexy look. Perfect om volop te stralen tijdens zwoele zomerdagen. Maar ook voor de frissere lentedagen kun je deze trendsetter al uit de kast halen en matchen met wat extra laagjes.

Bovendien krijg je de keuze uit heel wat kleuren en modellen. Zo stelen vooral kleurtjes de show met onder andere bubblegum pink, lovely lila, mellow yellow, pastel blauw of felgroen. Hou het effen en neutraal of val lekker op met een leuke color-mix of leuke print. Ga je voor een mini, midi of maxi slip dress? Kies je perfecte summer catch!

Sexy summer feel

We verlangen allemaal naar zalig zwoele zomerdagen en een matching summer ready outfit. In comes de slip dress als je go-to jurk om ook bij hete temperaturen modieus voor de dag te komen. De lichte, soepelvallende stof in combinatie met de spaghettibandjes houd het lekker luchtig. Match met een paar leuke slip-on loafers of comfy, stijlvolle slippers (check onze must-see collectie ;)), voeg nog een coole zonnebril en XL summer bag toe en je bent klaar om je zonneproof look te rocken in stijl!

Switch de loafers en de slippers met een paar sneakers en maak je slip dress look heerlijk urban en streetstyle chique. De fashion daredevils kunnen zelfs een pet toevoegen voor nog meer street creds. 

Een extra cover-up is meestal niet nodig wanneer de zon overuren draait, maar voor de frissere avonden kan je deze jurk perfect matchen met een kort jeansjasje, een lichte kimono of zelfs een hemdsjurk die je open draagt als vest. 

Loveable lenteproof 

Wie denkt dat de slip dress enkel tijdens zwoele zomerdagen uit de kast mag komen, think again! Ook in de lente kun je al volop shinen in deze topper door enkele laagjes toe te voegen zodat je stylish en niet bibberend van de kou de deur uit kan. 

Draag bijvoorbeeld een T-shirt onder je slip dress voor een extra laagje en voeg nog een leren jacket of jeansjasje toe voor een coole fashion forward look. Add some sneakers, loafers of enkellaarsjes en je bent klaar om te gaan. Heb je s’ avonds een etentje of leuke party op de planning? Ditch dan de T-shirt en switch je sneakers met een paar pumps & steel de show en goedkeurende of zelfs licht jaloerse blikken.

Nog een match made in fashion heaven: een slip dress met een leuke knit of cardigan. Draag een lossere, gebreide trui opgeknoopt over je slip dress of kies voor een leuke korte cardigan met pofmouwtjes voor de ideale extra cover-up. Ook een ietwat oversized of lange cardigan will do the job. Kies een kleurtje dat perfect bij je jurk past. Wil je weer de urban toer op? Ga dan voor een leuke sweater die je over je jurk draagt in combinatie met, off course, een paar coole sneakers.

Hou je wel van de boss-lady look? Combineer je slip dress dan met een oversized blazer en eis de aandacht op.

Trek dus maar snel op koopjesjacht naar jouw ideale slip dress. Bij Queens hebben we alvast een overload aan leuke modellen in de aanbieding dus shinen maar ladies!





 


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK