• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Wedding crashers: zo shine je harder dan de bruid

You're invited! Wedding season is in full force van start gegaan en de kans is groot dat jij een persoonlijke invite hebt gekregen. Schiet je stress level instant de hoogte in bij de gedachte aan 'de outfit'? No worries, we got you covered en voor je het weet overshine jij de bruid, sorry not sorry!

Fashion feest

Klinken er wedding bels in de verte? Maar helaas niet voor jou? Well good news, want een trouwfeest vormt de ideale gelegenheid om misschien wel jouw next love catch te scoren. Of om simpelweg zelf nog eens helemaal all out te gaan in the fashion department, want let's face it, een trouwfeest is eigenlijk een full on fashion party waar je volop kunt uitpakken met je spot on style sense. Heb je geen idee what to wear? Wij snellen je graag to the rescue met enkele fab party looks die slechts one click away zijn, dus get ready to shine!

Suit up met Soaked

Wil je graag een full on stijl statement maken? Kies dan voor het super stylish maar ietwat special suit van Soaked in Luxury met de SLCorinne Pants - Abbey Stone (€79,95)SLKama Blouse SS - Abbey Stone (€69,95) en make an entrance! Deze fab Soaked set met broek in stone kleur en matching top is geen average boss lady pak zoals we gewoon zijn, maar wel fabulous feestelijk en all the way classy. Wedden dat all eyes on you gericht zijn?

Combineer de set met een nude pump en eventueel eyecatching oorbellen en geniet van je showstopping moment. Je kunt het ook perfect dagelijks dragen door er een simpele sneaker onder te combineren of de broek en top apart te dragen en te matchen met iets meer casual uit je kleerkast. 

Slip dress chiqueness

Hot en trending deze zomer: de slip dress! En the perfect choice om de spotlights te stelen op een trouwfeest. De satijnen stof zorgt voor een instant classy look, terwijl de vaak tigh high split en spaghettibandjes de nodige sas en sexyness toevoegen.

Kies voor classic maar always stylish black met de VIELLETTE SINGLET SATIN DRESS - Black (€34,99) of add e pop of color met hot pink, zoals de Dress fuchsia (€39,99). Maak geen slippertje door je dress te matchen met slippers of sandalen maar kies voor full glam mode met heerlijke high heels. Accessorize je look met de juiste juwelen en strike a pose.

Bohomian nights

Feel like a boho princess in een echte Ibiza inspired jurk met knalkleuren zoals de SARA DRESS - BLACK PRINT (€ 59,99). Pak uit met echte 1000 en 1 nacht meets fashion vibes en beleef de avond van je leven. Wie denkt dat deze jurk enkel is weggelegd voor een festival, think again!

Switch je comfy slippers of sandalen met een paar fab, en bij voorkeur gouden, zilveren of zelfs fuchsia high heels en finish off je look met statement juwelen. The bigger, the better in dit geval, toch op vlak van oorbellen, anders valt je ear candy niet eens op met zo'n knaller van een jurk.

Dress to impress

Met de DR GEMMA - Washed Peach (€89,95) divine dress van Catwalk Junkie impress je zowat elke gast op het feest. Simply chique, need we say more? Deze soepele en loose fit jurk heeft dunne bandjes die je op de rug kunt knopen voor een extra eyecatching touch. Kies, again, voor goud- of cognackleurige pumps of blokhak sandalen en matching juwelen en maak je klaar om complimenten te ontvangen.

Baby got back met de Rosa dress (€39,99) met opnieuw een lovely back detail. Want naast de smashing print en kleuren mix, steelt vooral de rug de show en we like!

Posh pants

Meer in the mood voor een power pants? Dan hebben wij de perfect fit in store voor jou met de TR ALEXANDRA - Petrified Oak (€79,95). Combineer deze wide leg satijnen topper met de matching Catwalk Junkie top TP ALEXANDRA - Petrified Oak (€49,95) en add a little posh to your look met de fab golden glow tint.

Door de top in de broek te steken, creër je een jumpsuit effect zonder de bijbehorende nadelen, lees in je blootje op het toilet zitten. De wijde pijpen voegen optisch extra centimeters toe aan je lovely legs en de aanbevolen pumps of sandalen met hoge hakken doen dat ook echt. Het soepele, satijnen stofje zorgt voor een zalige festive flowy feel.

It's a wrap!

Het feestje kan opdoeken als jij opduikt in de fantastische wrap dress SLCindra Arjana Dress SS - Black Graphic (€79,95) van Soaked in Luxury die hugged in all the right places. Of ga voor de lady in red look, maar dan net iets fleuriger met de ViEasy Luna Dress - Orange (€44,99) en wrap it up!

Je sexy curves worden met een wrap dress mooi in de verf gezet en de pretty prints zorgen voor de nodige kleur en fashion feel. Afwerken doe je opnieuw met prachtige pumps of andere lovely heels en juwelen to die for. 

Feel it, flaunt it!


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK