Retourneren?

Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet blij bent met één of meerdere artikelen.
Je vindt het niet mooi, het zit niet goed of je hebt je gewoon bedacht.

Daarom vinden we het geen punt als je jouw bestelling retourneert.

Dat kan altijd binnen de 14 dagen na ontvangst van je bestelling (deze termijn gaat in op de eerstvolgende dag na levering van je bestelling), mits ongedragen en voorzien van de originele labels.

Je kan kiezen uit volgende 2 retourmogelijkheden:

(1) Ofwel stuur je het artikel terug naar ons op.

Je mailt ons even op info@queensfashion.be om je retour aan te melden, en dan bezorgen wij je per mail een verzendlabel dat je kan gebruiken. Easy peasy!

Je kunt voor het retourneren gewoon de doos of zak gebruiken die je van ons hebt ontvangen.
Stuur alsjeblieft wel de bestelbon (of een kopie) mee, anders kunnen we de afzender niet achterhalen.

Na ontvangst van het artikel en controle, wordt het aankoopbedrag terugbetaald. De verzendkost van je retour bedraagt 5€ en wordt afgetrokken van de terugbetaling die je zal ontvangen.

Je ontvangt van ons een bevestiging zodra wij je retour hebben verwerkt. We betalen het bedrag terug op dezelfde wijze die door jou gebruikt werd om te betalen. Het duurt maximaal 10 dagen vooraleer dit bedrag op je rekening staat/in je overzicht verschijnt.


(2) Ofwel breng je het artikel binnen in één van onze winkels.

Retouren in één van de winkels is altijd gratis. 

In dit geval kan je ervoor kiezen om ter plaatse een tegoedbon te ontvangen, of om het bedrag te laten terugbetalen op je rekening, of om het onmiddellijk te ruilen voor een ander artikel naar keuze.  Hou er rekening mee dat er in de winkels geen cash wordt teruggegeven; je aankoopbedrag wordt gecrediteerd op de rekening of kredietkaart waarmee je je online aankoop hebt verricht.

Breng in dit geval ook zeker je bestelbon mee zodat onze medewerkers alles meteen kunnen terugvinden en je snel kunnen helpen. 


Wil je graag omruilen voor een andere maat of een ander artikel?  Bestel dit artikel dan via de webshop, zo heb je het het snelste in huis.


Niet helemaal duidelijk, of heb je nog een vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren via info@queensfashion.be, we helpen je graag verder :)


het QUEENS team

menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x